Dostupni linkovi

Dačić: SNS ne stoji iza prljave kampanje


Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u subotu uveče britanskoj agenciji Rojters da njegov koalicioni partner Srpska napredna stranka (SNS) ne stoji iza, kako je rekao, pokušaja njegove diskreditacije.

U telefonskoj izjavi Rojtersu Dačić je rekao da sa Vučićem radi "u potpunom skladu" , odbacivši bilo kakvu tvrdnju o učešću SNS u prljavoj kampanji koja se vodi protiv njega, navela je agencija.

"Ovo je napad na jedinstvo vlade i pokušaj određenih snaga da iznude vanredne izbore u trenutku kada vlada ima mnogo važnijih pitanja kojima treba da se bavi. Mi verujemo da je SNS je potpuno kredibilan partner i želim da naglasim da postoji jedinstvo unutar vlade", rekao je Dačić.

Predsednik SPS i srpske vlade u subotu je na konferenciji za novinare rekao da pokušaj da se diskredutuju i on i vlada njegovim dovođenjem u vezu sa Rodoljubom Radulovićem iz kriminalne grupe narko bosa Darka Šarića nije uspeo.

Dačić je potvrdio da se nekoliko puta susreo sa Radulovićem, ali da je u tom trenutku imao samo policijske informacije na osnovu takozvane Bele knjige, kojom Radulović nije bio označen kao pripadnik kriminalnog klana, podseća Tanjug.
XS
SM
MD
LG