Dostupni linkovi

Bivši šef Dačićevog kabineta demantuje veze sa Šarićem


Branko Lazarević, bivši šef kabineta premijera Srbije Ivice Dačića demantuje navode medija da je ikada imao bilo kakve veze sa narko bosom Darkom Šarićem i njegovim klanom.

Demanti je poslao advokat Branka Lazarevića navodeći da je njegov klijent, bivši šef kabineta ministra policije koji je trenutno na poziciji ministra savjetnika u Ambasadi Srbije u Grčkoj, u prethodnom periodu bio izložen neprimerenim, neosnovanim i neistinitim medijskim napadima, koji su ugrozili integritet, kako njega lično, tako i njegove porodice.

"Prvo, g. Lazarević nikada nije bio umiješan u neprimjerene i nezakonite kontakte sa Šarićem i pripadnicima njegove grupe. Drugo, g. Lazarević nikada nije kršio svoje profesionalne obaveze i tokom svoje službe u MUP-u, uvek je radio u skladu sa zakonskim propisima i pravilima službe. Treće, g. Lazarević ističe da su ovakvim medijskim napadima ugroženi njegova čast i ugled, te je time neosnovano doveden u vezu sa osobama iz kriminogene sredine, navedeno je u demantiju.

Kako stoji u demantu, Lazarević ne želi da bude dio bilo kakvih političkih i medijskih manipulacija a najavio je da će svoj integritet zaštiti u okviru sudskih institucija.
XS
SM
MD
LG