Dostupni linkovi

Izložbom dizajna u Londonu se najavljuje ulazak Hrvatske u EUIzložba "The UK/Croatia Extra/ordinary Design Workshops", rezultat britansko-hrvatskog projekta inkluzivnog dizajna, otvorit će se danas u londonskom British Councilu, čime započinje niz događanja "Dobrodošla Hrvatska" Britansko-hrvatskog društva i hrvatskog Ministarstva kulture, u povodu skorašnjeg ulaska Hrvatske u Evropsku uniju.

British Council i Ministarstvo kulture organizovali su izložbe koju će, najavljeno je iz Ministarstva kulture, otvoriti ministarka Andrea Zlatar Violić s izvršnim direktorom British Councila, Martinom Davidsonom.

Izložba je ostvarena uz podršku Helen Hamlyn Centra za dizajn, Royal College of Art, Hrvatskog dizajnerskog društva i hrvatske ambasade u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Niz gostovanja i saradnji umjetnika i kulturnih institucija koji će se prirediti do 1. jula ove godine, kada Hrvatska službeno postaje članicom Evropske unije, stoga je najprimjernije objediniti pod nazivom "Welcome Croatia", navodi se u saopštenju Ministarstva.
XS
SM
MD
LG