Dostupni linkovi

Predsedništvo Srbije: Incident na autoputu


Kabinet predsednika Srbije potvrdio da se u petak na autoputu dogodio incident kad je oficir MUP-a službenim autom naleteo na kolonu Tomislava NikolićaIncident se dogodio na autoputu Beograd-Niš, a Nikolić je išao prema Kragujevcu, piše Kurir, pozivajući se na izvor iz bezbednosnih struktura.

List "Blic" saznaje, da je reč o vozilu načelnika Saobraćajne policije Dragiše Simića ali da u automobilu nije bio on već njegov vozač. Simićev vozač, prema izvoru Blica, tvrdi da nije pokušao da pretekne Nikolićevu kolonu, niti su mu oni na bilo koji način davali znake da se udalji ili uspori.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, povodom incidenta koji se odigrao u petak na autoputu, izrazio je svoje puno poverenje u pripadnike ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednosti, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Predsednik Nikolić takođe je izrazio uverenje da će svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja, navedeno je u saopštenju. U saopštenju nisu navedeni nikakvi detalji o incidentu.
XS
SM
MD
LG