Dostupni linkovi

LDP optužuje SNS da pravi totalitarni režim


Liberalno-demokratska partija optužila je u nedelju vladajuću Srpsku naprednu stranku da pokušava da u Srbiji uspostavi "totalitarni režim".

"Srpska napredna stranka, kampanjom laži i obračunom sa svakim ko politički drugačije misli, pokušava da u Srbiji uspostavi totalitarni režim u kojem će biti progonjeni svi koji se suprotstave pogrešnoj politici koja se u zemlji vodi", ukazano je u saopštenju LDP-a.

Kako je navedeno, "rečnik i način obračuna naprednjaka identični su onim kojim su se služili u prošlosti zbog kojeg danas očajnički pokušavaju da peru svoje političke biografije i distanciraju se od svega što su u prošlosti radili i bili".

"Ne mogu prva dva predsednika SNS-a da pobegnu od istine da je vlada u kojoj su oni sedeli 1999. godine, vojno kapitulirala na Kosovu nakon čega je Srbija izgubila pravo da Kosovom upravlja", ukazala je LDP u saopštenju nakon kritike koju im je uputio SNS posle današnje najave predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića da neće podržati kosovsku platformu nove vlasti.

Srpska napredna stranka je današnji govor predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića ocenila kao "istup" i navela da bi lideru LDP-a "bilo bolje da odgovori zbog čega su najednom utihnule sve njegove prozivke tajkuna".
XS
SM
MD
LG