Dostupni linkovi

Srbija: Zdravstveno stanje povređenih u sudaru stabilno


Zdravstveno stanje četiri osobe koje su povređene u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći u Brđanima kod Čačka je stabilno, izjavila je Tanjugu anestezilog u bolnici u Gornjem Milanovcu doktorka Vesna Herera.

Herera je rekla da su te četiri osobe lakše povređene i da nisu životno ugrožene, a da je vozač autobusa, koji je teško povređen i koji je bio vitalno ugrožen, sa povredama glave upućen u Kragujevac.

Ona je navela da je u toj ustanovi pregledano 28 osoba koje su povređene u nesreći, od kojih je osam zadržano u bolnici, ali da su u međuvremnu neki pacijenti već otpušteni kući.

Portparol Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević rekla je Tanjugu da je zdravstveno stanje vozača autobusa koji je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Čačka trenutno stabilno.

U sudaru autobusa i teretnog vozila, koji se dogodio pet minuta posle ponoći u selu Brđani kod Čačka, četiri osobe su zadobila teške, a 15 lica lake telesne povrede, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije.

Sudarili su se autobus na relaciji Niš - Banjaluka i teretno vozilo, odnosno kamion, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.
XS
SM
MD
LG