Dostupni linkovi

Šeks podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Sabora


Vladimir Šeks izvijestio je novinare kako je prije jutrošnje sjednice Kluba zastupnika HDZ-a dao ostavku na dužnost potpredsjednika Hrvatskog sabora.

"Danas sam predsjedniku Hrvatskog sabora dao ostavku na mjesto potpredsjednika Sabora, s obrazloženjem da više ne uživam političko povjerenje Predsjedništva stranke", kazao je Šeks dodavši kako je njegov prijedlog da se ta ostavka odmah uvrsti u dnevni red Sabora.

Predsjedništvo HDZ-a sinoć je donijelo odluku o smjeni potpredsjednika Hrvatskog sabora iz redova HDZ-a Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa, a umjesto njih predloženi su Tomislav Čuljak i akademik Željko Reiner.

"Razočaran sam zato što ne vidim nikakvu koleraciju između mojeg obavljanja dužnosti potpredsjednika Hrvatskog sabora s rezultatom unutarstranačkih izbora i s odlukom predsjedništva moje stranke da mi uskrati povjerenje za obnašanje dužnosti potpredsjednika Sabora", naglasio je Šeks.

"Predsjedništvo moje stranke donijelo odluku koju ja kao legitimist i kao osnivač HDZ-a, kao utemeljitelj, resprektiram", ustvrdio je Šeks.
XS
SM
MD
LG