Dostupni linkovi

Nikolić se susreo sa više diplomata u Beogradu


Novoizabrani predsjednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je i danas, u sjedištu stranke, sa ambasadorima više zemalja.

Nikolića su posjetili ambasadori Ruske Federacije Aleksandar Konuzin, Bjelorusije Vladimir Čušev i Češka ambasadorka Hana Hubačkova.

"Tema sastanka ambasadora Konuzina sa Nikolićem je bila bilateralna saradnja," kratko je rekla portparolka ambasade Ruske Federacije Svetlana Ščevčenko.

Portparol ambasade Bjelorusije Denis Sidorov takodje je rekao da su Čušev i Nikolić razgovarali o saradnji Srbije i Bjelorusije, te da je ambasdor Nikoliću uručio čestitku bjeloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka.

Nikolić se posle pobede u drugom krugu predsedničkih izbora 20. maja sastao sa ambasadorom Njemačke Volfgangom Masom, a juče i sa diplomatskim predstavnicima Slovačke Janom Varšom I Italije Armandom Varikiom.

Tomislav Nikolić podnijće sjutra ostavku na mjesto predsjednika SNS-a a do izbora novog lidera na čelu stranke najverovatnije će ga mijenjati sadašnji zamjenik Aleksandar Vučić.
XS
SM
MD
LG