Dostupni linkovi

Milanović: Izborni rezultati su beskamatni kredit


Predsednik SDP-a i premijer Hrvatske Zoran Milanović poručio je u nedelju članovima Glavnog odbora SDP-a kako ih dobri izborni rezultati i dobar rejting obvezuju jer to nije ništa drugo do beskamatni kredit koji su im dali hrvatski građani.

"Rejting koji trenutno imamo je beskamatni kredit koji su nam građani dali na vrlo kratak rok, i to im moramo vratiti. To nije kredit za potrošnju ili za razmetanje nego kredit za investicije, za ulaganje u bolje poslepodne - ne u bolje sutra", rekao je Milanović na sednici Glavnog odbora SDP-a u Zagrebu, prvoj koja se održava nakon parlamentarnih izbora u prosincu.

"U ovom trenutku ljudi nam veruju i ne smemo ih prevariti", naglasio je.

Milanović je ocenio kako je SDP sa svojim partnerima - HNS-om, IDS-om i HSU-om odradio sjajan posao i izrazio je zadovoljstvo što su se dogovorili da ih u Saboru podržavaju i predstavnici manjina, ali je dodao i da se nema vremena za proslave i euforije.

Pozvao je sve partnere i političke suparnike na fer političku utakmicu, "oštru i ako hoće žestoku, ali ne prljavu utakmicu, ne utakmicu podmetanja u kojoj je jedina logika biti kritizer. To je pogrešno", poručio je.
XS
SM
MD
LG