Dostupni linkovi

Metalika u Beogradu 8. maja


Metalika 8. maja nastupa u Srbiji, na Ušću i, kako je najavljeno, izvešće ceo “Black album”. Ulaznice će se u prodaji naći od petka, 27. januara, a više informacija o cenama i kategorijama ulaznice biće objavljene tokom nedelje.

Od svog osnivanja 1981. godine, bend Metalika razvio se od andergraund hevi metal benda do jednog od najuspešnijih sastava na svetu sa brojim fanovima.

Prodaja njihovih albuma (uključuje 9 studijskih albuma i jednu e.p.) kreće se u preko 100 miliona kopija širom sveta (samo u Severnoj Americi prodato je preko 65 miliona), i osvojila je zlatne i platinaste tiraže u preko 40 zemalja. “Black album” bio je na prvim mestima top lista u više od 25 zemalja i prodat je u više od 25 miliona kopija širom sveta. Objavljen je 1991. bez naslova a naziv “Black album” krunisala mu je javnost zbog crnih korica.

Njihov poslednji album, “Death Magnetic” našao se na prvim mestima u 32 zemlje i prodat je u 28 miliona primeraka širom sveta. Izdanje sa nastupa uživo (sadrži preko 8 sati uživo nastupa i video materijala), koji košta 80 dolara, prodat je u preko million primeraka širom sveta čime je dostigao rekord najprodavanijeg box-seta u istoriji.
XS
SM
MD
LG