Dostupni linkovi

Odloženo suđenje Ceci


Suđenje Svetlani Ceci Ražnatović zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter je odloženo za 26. decembar.Suđenje je odloženo pošto drugopotuženi Ocokoljić nije primio optužnicu.

Sudija Danijela Koš usvojila je molbu Ocokoljića da njemu i njegovom braniocu Miši Petrovskom ostavi vrijeme za upoznavanje sa optužnicom koja im je danas uručena i da pripreme odbranu, pa je odložila suđenje.

Oštećena strana Aleksandar Olarević nije danas došao na sud, jer je, prema riječima njegovog punomoćnika Borisa Pavlovića, bolestan. Supruga oštećenog, koja treba da svjedoči u ovom procesu, odlukom sudije Danijele Koš kažnjena je sa 50.000 dinara jer, takođe, nije došla na suđenje, iako je uredno pozvana.

Sudija Koš je odbila predlog branioca Ražnatovićeve advokata Gorana Petronijevića da se suđenje odloži do marta, pošto 22. februara njoj ističe kazna kućnog zatvora.

Ražnatovićeva je zbog suđenja napustila kućni zatvor u kom boravi od juna. Inače, ovo je drugi pokušaj da Ražnatovićeva izađe pred Prvi osnovni sud u Beogradu, kad je u pitanju ovaj slučaj.
XS
SM
MD
LG