Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Hobotnica Pol: Španija osvaja SP, Njemačka treća!Pol je ponovno u akciji.Ovaj put vidovita hobotnica prvo je birala pobjednika u susretu za treće mjesto i izabrala - Njemačku. Nakon toga na red je došlo finale.

U finalnoj utakmici između 'oranja' i 'furije' naslov će uzeti - Španci. Bar tako kaže Pol. Kao što je već svima dobro poznato Pol je u dosadašnjih šest utakmica njemačke reprezentacije nepogrješiv.

Hobotnica Pol preživio je najteže trenutke u svojoj vidovitoj karijeri nakon ispadanja Njemačke u polufinalu, a posle puno nećkanja i premišljanja djelovalo je da će mekušac ponovo razočarati "pancere" i izabrati Urugvaj u svom predviđanju ishoda borbe za treće mjesto.

Ipak, Pol je izbegao dalji gnijev Nemaca i nakon sedam minuta, koliko je trajalo proricanje budućnosti, izabrao je zemlju u kojoj živi. Prema svemu sudeći "panceri" će doći do pobjede nakon preokreta.

Pol je svojim izborom malo utješio ražešćene Njemce koji su jučerašnji dan proveli u potrazi za receptima za salatu od hobotnice.
XS
SM
MD
LG