Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Anketa: Za koga navijate u meču Srbija-Gana?


Anketa: Za koga navijate u meču Srbija-Gana?

Božo Sušec, legendarni hrvatski komentator: "Navijaću za Srbiju jer je ona naše susjed."

Pero Močibob, bivši igrača zagrebačkog Dinama: "Pa za Ganu to se zna. Zašto? Jednostavno zato jer volim da se malo probije taj afrički nogomet tako da bude malo veselije za čitavu Afriku da se veseli, sve je dolje panika glad muka, grdno."

Đorđije Kustudić, crnogorski sportski novinar: "Pošto sam još uvjek prilično zdrav, navijaću za Srbiju protiv Gane na otvaranju Ssvjetskog prvenstva u Južnoj Africi."

Brano Milačić, trener crnogorskog prvoligaša Lovećena: "Navijaću za Srbiju svim srcem ne samo u prvom meču već u svim mečevima."

Bakir Tiro, glavni i odgovorni urednik magazina Sport centar iz Bosne i Hercegovine: "Pa tu nema dileme. Kao svaki normalan čovjek sa ovih prostora, za susjede. Navijaću za Srbiju protiv Gane, mada bi mi bilo drago da naši istočni susjedi naprave dobar rezultat, čisto sumnjam da imaju kvaliteta za to. Ali sam siguran da ću navijati za njih jer ja za razliku od mnogih kojima je ova moja izjava čudna razmišljam isključivo sportski, zdravo i normalno."

Mirsad Fazlagić, bivši kapiten reperezentacije Jugoslavije: "Za koga ću navijat. Pravo da vam kažem bez obzira na to šta se dešavalo na području bivše Jugoslavije, ja sam bio kapiten rerezentacije Jugoslavije. Sva moja opredjeljena su za zemlje koje su izašele iz bivše Jugoslavije, da li je to Makedonija, da li je to Slovenija i ne vidim razloga zašto ne bih navijao za Srbiju, za bivši dio naše zemlje."

Faruk Ibrahimi, sportski novinar iz Prištine: "Ja sam za Ganu definitivno. Ne bi bilo loše kada bi skor za Ganu bio 7 0 protiv Srbije."

Ardian Lokaj, sportski novinar iz Prištine: "Gledaću baš tu utakmicu I navijaću za Ganu , noramalno .Fudabla je takođe , manje više politika.Bez obzira sa kim Srbija igra , ja ću imati isti stav protiv Srbije."”
XS
SM
MD
LG