Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Uhapšen savetnik Snajpsa, Stalonea i SkorsezeaAmeričko tužilaštvo optužilo je finansijskog savetnika Keneta Stara (Kenneth Starr) koji je radio za neke poznate ličnosti da je od svojih klijenata ukrao 30 miliona dolara, kao I bivšeg predsednika gradskog veća Njujorka Endrju Stajn (Andrew Stein) jer je lagao o svom imovnom stanju tokom istrage.

Star (66), koji je radio za filmske zvezde poput Veslija Snajpsa (Wesley Snipes), Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) i Martina Skorsezea, uhapšen je, bez mogućnosti da bude pušten uz kauciju po optužbama za potkradanje, pranje novca i prevaru počinjenu prilikom finansijskog savetovanja klijenata.

Tužilac je naveo da se Star sakrio u ormaru u svojoj kući kada su agenti došli da ga uhapse, kao i da su morali nasilno da ga izvuku napolje.

Po njegovim rečima, nema nagoveštaja da su Snajps, Skorseze ili Stalone bili Starove žrtve, ali su kao prevareni pomenuti bivši menadžer jednog finansijskog fonda, jedan poznati filantrop, glumica koja je bila dugogodišnja prijateljica bivšeg Starovog izvršnog direktora agencije, kao i poznati draguljar sa Menhetna.
XS
SM
MD
LG