Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Silajdžić neće sutra posetiti BeogradPredsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Haris Silajdžić posetiće Beograd "kada se sa srpskom stranom usaglasi program koji je bio dogovoren i potvrđen za danas", saopšteno je iz njegovog kabineta.

Silajdžićeva poseta Beogradu, koja je bila planirana za danas, odložena je zbog kvara motora na Lufthanzinom avionu kojim je sinoć trebalo da otputuje iz Njujorka.

Protokol Predsedništva BiH je jutros obavestio protokol predsednika Srbije o tome da Silajdžić ne može da poleti iz Njujorka u planirano vreme i predložio da se poseta odloži za sredu, 26. maj.

"Protokol predsednika Srbije je odgovorio da organizacija posete tog dana nije moguća, ali da predlažu posetu za 27. maj. Ambasada BiH je potom zatražila usaglašavanje identičnog programa za taj datum koji je srpska strana ranije pismeno odobrila i potvrdila za današnji dan, ali odgovor na to još nije stigao", saopšteno je iz Silajdžićevog kabineta.

Dodaje se da "Silajdžich ostaje opredeljen za posetu Beogradu čim srpska strana odgovori na upit ambasade BiH u Srbiji, te potvrdi program koji je zvanični Beograd već ranije pismeno odobrio i potvrdio za današnju planiranu posetu".
XS
SM
MD
LG