Dostupni linkovi

Radnici Telekoma Srbije će biti saslušani na opštinskom sudu


Opštinsko tužilastvo u Prištini zakazalo je saslušanje petorici radnika Telekoma Srbije koji su u sredu popodne u stanici kosovske policije u Gračanici priznali da rade na popravci antena Telekoma Srbije, izjavio je zamenik komandira policijske stanice u Gracanici, Rama Kryeziu.

“Osumnjičene osobe su dovedene na saslušanje oko 13:15, a kasnije danas se očekuje odluka opštinskog suda o eventualnoj kazni,” izjavio je Kryeziu.

Pripadnici kosovske policije u Gračanici juče su naišli na petoricu radnika Telekoma Srbije, od kojih su četvoro iz Beograda i jedan iz Gračanice.

Sprovodeći operativnu naredbu koja predviđa prevenciju i pritvor neautorizovanih osoba u priključenju ilegalnih antena operatora Srbije, njima je bilo naređeno da se jave policijskoj stanici, gde su im uzete izjave, kazao je Kryeziu.

Tom prilikom, oni su priznali da su došli kako bi popravili antene Telekoma Srbije. U vezi ovog slučaja kontaktirano je opštinsko tužilastvo u Prištini i danas u 10 sati slučaj je poslat tuzilastvu.

Ono je donelo odluku da se petoro osumnjičenih za priključenje ilegalnih antena operatora Srbije jave tužilastvu na saslušanju danas u 13 sati.
XS
SM
MD
LG