Dostupni linkovi

Medojević najavio tužbu protiv TV IN


Medojević najavio tužbu protiv TV IN

Predsjednik opozicionog crnogorskog Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević najavio je da će protiv podgoričke Televizije In podnjeti tužbu zbog objavljenog intervjua sa kontroverznim srpskim biznismenom Stankom Subotićem.

Medojević će TV In tužiti Novinarskom samoregulatornom tjelu u Crnoj Gori i crnogorskoj Agenciji za radio-difuziju. Prema njegovoj ocjeni, koju danas prenose podgorički listovi Vijesti i Dan, sinoć objavljeni intervju je "blamaža", jer je Subotić, kako je objasnio, u Italiji optužen za "najteža krivična
djela".

Lider PzP je ocjenio da je Subotićev intervju "očekivani nastup očajnika protiv koga ima sve više dokaza u nizu evropskih zemalja za određena krivična djela".

Ponovljene ocjene Subotića da je radio za srpske biznismene Miroslava Miškovića i Milana Beka, lider PzP je opet negirao.

Medojević je rekao da "određene informacije govore" da će uskoro protiv Subotića biti podignute nove optužnice i da će on tada morati da bježi iz Švajcarske, a, navodno, skloniće se u Crnoj Gori.
XS
SM
MD
LG