Dostupni linkovi

Šinavatra nije investirao u obnovu hotela Sveti Stefan


Grčka kompanija Adriatic Properties, koja upravlja kompleksom Sveti Stefan, demantovala je danas da bivši tajlandski premijer Taksin Šinavatra investira u bilo koji od objekata koji pripadaju kompaniji.

Adriatic Properties vodi renoviranje kompleksa koji obuhvata poluostrvo "Sveti Stefan", vilu "Miločer" i hotel "Kraljičina plaža" koji je nedavno od singapurskog "Aman Resortsa" kupio grčki "Restis".

Šinavatrin advokat Nopadon Patame izjavio je da je Šinavatra u Crnu Goru doputovao da bi nadgledao jednu od svojih investicija na Svetom Stefanu, a ovdašnji mediji objavili su Šinavatrine fotografije na terasi jedne od Vila u izgradnji na tom poluostrvu.

"Taksin Šinavatra nije jedan od investitora rekonstrukcije hotela Sveti Stefan", saopćeno je iz kompanije Adriatic Properties i ukazano da je izjava njegovog advokata pogrešno interpretirana ili prevedena.

Uprkos tvrdnjama tajlandskih zvaničnika da je Šinavatri otkazano gostoprimstvo u Dubaiju, nekadašnji tajlandski premijer je na svojoj stranici Tvitera objavio da se vratio u Ujedinjene Arapske Emirate nakon višednevnog boravka u Crnoj Gori.
XS
SM
MD
LG