Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Medojević najavio krivičnu prijavu protiv SubotićaPredsjednik opozicione crnogorske partije Pokret za promjene Nebojša Medojević rekao je da je u emisiji Televizije B92 bio kolateralna šteta i najavio da će u Beogradu podnijeti krivičnu prijavu protiv biznismena Stanka Subotića zbog klevete.

Uključujući se direktno telefonom u emisiju na Televiziji B92, u kojoj je Medojevic bio gost, Subotić je sinoc optužio lidera PZP-a da diže hajku protiv njega po naredbi Milana Beka i Miroslava Miškovića i da je njihov plaćenik.

\"Nijesam znao da će se Subotić uključiti u emisiju. Nemam komentar na to. Bio sam iznenađen\", kazao je Medojević listu Blic.On je rekao da nikada nije dao izjavu u vezi Miškovića i Beka. \"Ovo je bila očajnička poruka i pretpostavljam da Subotić vjerovatno ima neke informacije da se protiv njega u Srbiji sprema neka veća optužnica. Ovo je bila poruka i Borisu Tadiću da će se Subotić boriti, a, ipak, možda samo blefira\", rekao je Medojević.

On je kazao da ne vjeruje da se Subotić javio iz Ženeve.\"Vjerujem da su moje informacije bile tačne. Jasno je koja bila je namjera ove emisije i ja ću u Beogradu podnijeti krivičnu prijavu protiv Subotića zbog klevete\", rekao je Medojević.

XS
SM
MD
LG