Dostupni linkovi

Zagreb: Otmica kćerke urednika HTV-a


Zagrebačka policija danas je izvijestila kako je 15-godišnja djevojčica jučer prijavila da je bila oteta, opljačkana i ozlijeđena.

Hrvatska televizija je potvrdila da je riječ o djetetu njihovih zaposlenika ne navodeći im imena, a neslužbeno se doznaje da se radi o kćerki v.d. urednika Informativnog programa HTV-a Renata Kunića i njegove supruge Sunčane, inače producentice na HTV-u.

Ima li spoznaja o tome je li po srijedi klasičan kriminal ili pritisak na HTV, odgovorio nam je glasnogovornik te kuće Danka Družijanić.

"Hrvatska radio televizija, naravno, prati i upoznata je sa situacijom međutim ne može komentirati one okolnosti koje su predmet policijske istrage ovog slučaja" , rekao je Družijanić.

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba izjavila je na konferenciji za novinare da je u tijeku policijsko kriminalističko istraživanje, te da zbog specifičnosti kaznenih djela i dobi žrtve ne može javnosti predočiti detalje slučaja.

Hrvatski mediji su objavili da su malodobnu kćer Renata Kunića jučer ujutro otela dvojica muškaraca, opljačkali ju i ozlijedili skalpelom.

Do otmice je navodno došlo na Črnomercu u blizini zgrade SOA-e, a otmičari su djevojčicu držali u automobilu i pustili je nakon dva sata.

Autor: Goran Vežić
XS
SM
MD
LG