Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Medojević zatražio bezbednosnu procenuLider Pokreta za promjene Nebojša Medojević zatražio je danas od Sektora za obezbeđivanje ličnosti i objekata da u saradnji sa Agencijom za nacionalnu bezbednost izradi bezbednosnu procenu rizika od mogućih napada „struktura organizovanog kriminala“ na njega i njegovu porodicu.

„Zbog mog javnog zalaganja za beskompromisnu borbu svih državnih i društvenih struktura Crne Gore protiv organizovanog kriminala i korupcije, ja sam u kontinuitetu bio predmet verbalnih i fizičkih napada i provokacija“, naveo je Medojević u zahtevu.

„Posljednji fizički napad i prijetnje koje su se desile u subotu, 20. februara, od Nenada Mićunovića, bratanca Branislava Mićunovića, zvanog Brano, lica koje je u Bijeloj knjizi organizovanog kriminala Uprave policije i ANB-a iz 2007. godine označeno kao bezbjednosno interesantno zbog kriminogenog ponašanja i aktivnosti, doživio sam eksplicitnu prijetnju odmazdom prema meni ukoliko nastavim da javno govorim protiv eksponenata i aktivnosti grupa organizovanog kriminala“, naveo je Medojević.
XS
SM
MD
LG