Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Brajović: Napad na Medojevića zahtjeva sankciju


Napad na poslanika Nebojšu Medojevića za svaku je osudu i zahtijeva energično sankcioniranje počinioca, saopćio je danas ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović.

„Očekujem da nadležne službe procijene potencijalnu ugroženost poslanika Medojevića. Ukoliko se procijeni da je njegova bezbjednost ugrožena, on će biti obaviješten o preduzetim mjerama zaštite“, naveo je Brajović u saopštenju.

Prema njegovim riječima, dešavanja vezana za aktualnu akciju Balkanski ratnik, otvorila su „neka pitanja koja se što prije moraju zatvoriti“.

„Ponovo je pokrenuta i priča o odnosima Crne Gore i Srbije. Svjedoci smo pokušaja da se problemi i krivica prebace u crnogorsko dvorište. Porijeklom počinilaca ili osumnjičenih da su izvršili određena krivična djela želi se sugerisati kriminalni karakter cijele zajednice, što je neprihvatljivo“, tvrdi Brajović.

On je kazao da je u konkretnom slučaju prvi osumnjičeni državljanin Srbije, a ne Crne Gore, kao i da je veći dio svojih aktivnosti proteklih godina obavljao upravo u Srbiji, gdje se nalazi najveći dio njegove imovine.
XS
SM
MD
LG