Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Specijalci jutros tražili Šarića u Bijelom PoljuSpecijalne jedinice crnogorske policije sprovele su u Bijelom Polju opsežnu potragu za Pljevljakom Darkom Šarićem, koji je u Srbiji označen kao organizator krijumčarenja više od dve tone kokaina iz Južne Amerike.

Kako je javila podgorička TV Vijesti, policija je jutros dobila dojavu da se Šarić nalazi u hotelu "Bijela rada" u centru Bijelog Polja, ali su se nakon višečasovnog detaljnog pretresa specijalci izašli "praznih ruku".

Crnogorski premijer Milo Đukanović ocenio je sinoć da je medijska prašina u vezi sa Darkom Šarićem sračunato podignuta iz Srbije, čiji su državni organi, mimo onoga što su partnerski dogovori agencija dve države sa međunarodnim agencijama, najavljivanjem istrage u medijima -praktično signalizirale Šariću da se skloni.

Đukanović je za televiziju B92 kazao da su crnogorske vlasti poslednje dobile informaciju o istrazi protiv Šarića.

Nakon što je Državno tužilaštvo ocenilo da nema osnova da se protiv dvojice osumnjičenih u akciji „Balkanski špijun“ pokrene krivični postupak u Crnoj Gori, a Srbija odbila da dostavi dokaze protiv njih, Pljevljak Goran Soković i Bjelopoljac Dejan Šekularac su sinoć pušteni iz zatvora u Spužu.

XS
SM
MD
LG