Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Policija Srbije pretresa imovinu braće Šarić
Policija Srbije nastavila pretres imovine za koju se pretpostavlja da pripada Darku Šariću i njegovom mlađem bratu Dušku, objavio je B92.

Protiv- teroristička jedinica MUP-a Srbije, je nešto pre 14 sati u Kumanovskoj ulici u Begradu, pretresla stan na trećem spratu, uhapsila tri osobe, čiji identitet još nije saopšten i zaplijenila nekoliko pušaka.

Tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala Srbije, proširilo je istragu u slučaju Balkanski ratnik protiv Šarića i Gorana Sokovića zbog sumnje da su sa Željkom Vujanovićem organizovali kriminalnu grupu koja je švercovala kokain iz Južne Amerike u Evropu.

Policija je nedavno pretresla kuće, stanove i pomoćne objekte na 13 lokacija u Beogradu i četiri kuće na Tatarskom brdu u Novom Sadu.Šarići se sumnjiče i za nekoliko ubistva koje su počinili na tlu bivše Jugoslavije. Za Darkom Šarićem raspisana je i interpolova potjernica.

Direktor crnogorske policije Veselin Veljović rekao je da će Darko Šarić, ukoliko se pojavi na crnogorskoj teritoriji, odmah biti uhapšen. Veljović je rekao da se Šarić ne nalazi na teritoriji Crne Gore I da je policija došla do saznanja da je Šarić do prije deset dana boravio u rodnim Pljevljima, a da se sada nalazi u jednoj evropskoj zemlji.
XS
SM
MD
LG