Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Istraga protiv kontroverznog biznismena BarovićaOsnovno državno tužilaštvo podnijelo je Osnovnom sudu zahtjev za sprovodenje istrage protiv Veselina Barovića, Radisava Živkovića i Marinka Banovića, povodom incidenta koji se 11. decembra dogodio u podgoričkom restoranu Maša.

“Osnovano se sumnja da su Živković' i Banović', kao saizvršioci, izvršili krivično djelo – nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok je Barović osnovano sumnjiv da ih je sa umišljajem podstrekivao na izvršenje tih krivičnih djela”, navodi se u saopštenju vrhovnog državnog tužioca Ranke Čarapić.“

Nakon detaljne analize svih podataka i dokaza, koje sadrže spisi iz pretkrivičnog postupka, tužilaštvo je ocijenilo da nema osnova da se pokrene krivični postupak protiv Nebojše Batrićevića, povodom tjelesne povrede koju je nanio Baroviću”, navela je Čarapić.

Kontroverzni crnogorski biznismen Veselin Barović sa dva tjelohranistelja fizički je napao prošlog petka u poznatom gradskom restoranu u Podgorici, advokata I odbornika Demokratskog centra Nebojšu Batrićević I njegovog prijatelja I nanijeli im više teških fizičkih povreda.
XS
SM
MD
LG