Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Pimorac će tužiti Vidoševića ako mu se ne ispriča


Nezavisni predsjednički kandidat Dragan Primorac najavio je danas da će tužiti takođe predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića, ako se njemu i supruzi ne ispriča zbog prošlotjednih optužbi o tome kako Primorac tuče žene.

Primorac je danas na konferenciji za novinare izjavio kako je na optužbe morao reagirati radi "zaštite digniteta žena, istine i obitelji koja mu je svetinja".
Razlog zašto ga Vidošević napada vidi u tome što je pokrenuo pitanje korupcije, pljačke i odgovornosti osoba koje su to činile.

Zatražio je još jednom da se objave imovinske kartice političara iz devedestih godina, ocjenivši kako tu kod Vidoševića vjerojatno postoje problemi kao što su "Dalmacijacement, Meštrovićev paviljon i pješčana uvala u Istri.

Naveo je i pitanje Hajduka i članka u jednom dnevnom listu prema kojemu je otuđen iznos od 4,5 milijuna tadašnjih maraka dok je Vidošević bio predsjednik Hajduka. Zatražio je da Državno odvjetništvo, sukladno članku, poduzme sve korake i utvrdi da li je to istina.

Osvrnuo se i na optužbe kandidata HDZ Andrije Hebranga da je Primorac već potrošio 25 milijuna kuna na kampanju i da se ne zna od kuda je novac te da se '91. "sakrio" dok je trajao rat. Primorac kaže da Hebrang nije predmet njegova interesa, dodajući da će Hebrang vjerojatno "biti prvi koji će za njega glasati u drugom krugu".
XS
SM
MD
LG