Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Privedeno više osoba zbog prijetnji ekipi InsajderaPolicija je privela sedam osoba, od kojih su tri maloletne, zbog sumnje da su pretili autorki “Insajdera“ Brankici Stanković.

Ministar policije Ivica Dačić je precizirao da je beogradska policija u saradnji sa policijom iz Novog Sada, Pančeva, Sremske Mitrovice i Kraljeva privela Vladimira Samardžića (25), iz Novog Sada, Mlađena Bogdanovića (26) iz Pančeva, Petra Bažalca (18) iz Vrnjačke Banje, Stefana Hadži Antonovića (22) iz Beograda, i još tri maloljetne osobe.

Samardžiću, dežurni istražni sudija u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana, a policijska mera zadržavanja do 48 sati određena je Bogdanoviću i Hadži Antonoviću, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni istražnom sudiji, dodao je Dačić.

Protiv ostalih lica biće podnet izveštaj nadležnim tužilaštvima, rekao je Dačić Tanjugu u telefonskoj izjavi iz Kine. "Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja rad na identifikaciji drugih lica za koje postoje osnovi sumnje da su izvršili navedeno krivično delo", rekao je ministar policije Srbije.
XS
SM
MD
LG