Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Nastavak istrage za ubistvo francuskog navijačaU okviru istrage koja se vodi protiv osumnjičenih za ubistvo Brisa Tatona istražni sudija Okružnog suda u Beogradu sašlušao je danas drugog zaštićenog svedoka.

Portparolka suda Ivana Ramić rekla je da je svedok saslušan pod pseudonimom i da je iskaz dao iz posebne kabine za svedoka uz prikrivanje glasa i lika.

Okružni sud u Beogradu vodi istragu protiv 13 osumnjičenih za učešće u ubistvu navijača francuskog fudbalskog kluba "Tuluz" od kojih su dvojica u bekstvu, dok se protiv jednog osumnjičenog istraga vodi zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela i on se jedini brani sa slobode.

Za Đorđem Prelićem i Dejanom Puzigaćem raspisane su poternice zbog bekstva, a oni se sumnjiče da su organizovali napad na francuskog navijača.

Taton, koji je teško povređen 17. septembra, kada je grupa huligana napala u centru Beograda francuske navijače uoči početka fudbalske utakmice Partizan - Tuluz, preminuo je 29. septembra u Urgentnom centru.
XS
SM
MD
LG