Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Predložen pritvor za narkodilereSpecijalno tužilaštvo Republike Srpske (RS) predložilo je određivanje pritvora za 12 osoba, osumnjičenih za organizovani kriminal i nelegalnu proizvodnju i promet opojnih droga, oružja i eksplozivnog materijala, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Specijalno tužilaštvo RS predložilo je pritvor za 12 od ukupno 14 osoba, koliko ih je sinoć privedeno u prostorije tužilaštva u Banjaluci. Pritvor je predložen za Dražena Đokića, Davida Maslića, Bakira Mulaosmanovića, Nenada Kršića, Enesa Aličića, Marija Marića, Neđe Stojanovića, Alena Dolamića, Nihada Hodžića, Darka Pavlovića, Zorana Živkovića i Mirsada Bešića, navodi se u saopštenju.

Svi oni biće predati sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje organizovanog kriminala i najtežih oblika privrednog kriminala Okružnog suda u Banjaluci. Duško Pajić i Miroslav Petković su posle saslušanja pušteni i braniće se sa slobode. Sve ove osobe uhapšene su juče u akciji "Gradina 3", koju su sproveli MUP RS i ostale policijske agencije u BiH.
XS
SM
MD
LG