Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Proširena istraga protiv Džajića


Okružni sud u Beogradu ponovo proširio istragu protiv Dragana Džajića i dvojice bivših funkcionera "Crvene zvezde".

Zbog sumnje da su protivpravno prisvojili deo novca od transfera fudbalera Perice Ognjenovića u madridski "Real" Okružni sud u Beogradu proširio istragu protiv Dragana Džajića i bivših funkcionera "Crvene zvezde" Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića. Istražni sudija saslušao je okrivljene i izjavio da će početi sa saslušavanjem svedoka u odnosu na novo proširenje istrage.

Protiv Džajića i Cvetkovića sprovedena je istraga zbog sumnje da su od transfera Perice Ognjenovića u "Real" protivpravno prisvojili milion dolara, a proširenjem istrage obuhvaćen je i Marinković.

Ognjenović je prilikom svedočenja prošle godine, negirao da su se Džajić i Cvetković okoristili njegovim transferom a posle saslušanja u Palati pravde kratko izjavio, "ti ljudi mi nisu učinili ništa nažao".

Džajić, Cvetković i Marinković su uhapšeni 5. februara 2008. godine i u pritvoru su proveli pet meseci. Protiv njih je dva dana kasnije pokrenuta istraga zbog sumnje da su protivpravno prisvojili 5,1 miliona evra prilikom transfera Gorana Drulića u španski klub "Real Saragosa", 2001. godine.
XS
SM
MD
LG