Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Podgorica: U gradskoj skupštini rasprava o MugošiU podgoričkoj skupštini počela je rasprava o opozicionoj inicijativi za izglasavanje nepovjerenja gradonačelniku Miomiru Mugoši zbog napada na novinare Vijesti.

Da bi inicijativa bila usvojena potrebno je da je, osim opozicionih odbornika podrži i pet nezavisnih i barem dva predstavnika SDP.

Šef odborničkog kluba SDP-a Milorad Ražnatović nagovijestio je da odbornici te stranke u Skupštini Glavnog grada Crne Gore vjerovatno neće podržati izjašnjavanje o inicijativi opozicije za izglasavanje nepovjerenja Mugoši.

Nezavisni odbornici u Skupštini Glavnog grada, Ljubiša Nenezić i Slobodan Radunović, ponijeli su amandmane na inicijativu opozicije kojima se, između ostalog, traži da se o povjerenju Mugoši glasa 8. novembra, a ne 14. septembra.

Bivši članovi Pokreta za promjene dostavili su predsjedniku gradske Skupštine Đorđu Suhihu četiri amandmana na inicijativu odbornika opozicije za smjenu Mugoše, u kojima se traži da se o tom događaju nadležni organi izjasne prije lokalnog parlamenta.
XS
SM
MD
LG