Dostupni linkovi

Interes Hrvata za SOA


Internetsku stranicu Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) nakon jučerašnjeg otvorenja u 12 sati do ponoći posjetilo je 13.467 korisnika, od kojih 75 posto iz Hrvatske, a 25 posto iz inozemstva.

Broj računala s kojega su korisnici posjećivali stranice www.soa.hr bio je 11.968, a najveći je promet bio između 12 i 13 sati te 20 i 21 sata, objavljeno je danas na internetskim stranicama SOA-e.

Najposjećenija je rubrika "Posao u SOA-i" s ukupno 11.787 korisnika, a on line obrazac za posao "kliknulo" ih je 7200, koliko i za rubriku "Kontakt", a "Galerija" je otvarana 6613 puta.

SOA je također objavila da je prvi dan pri izravnim prijavama na on line obrazac u rubrici "Posao u SOA-i" bilo kraćih smetnja zbog grješke i opterećenja na poslužitelju te je iz sigurnosnih razloga, dok smetnje nisu uklonjene, taj obrazac bio preusmjeren na adresu informiranje@soa.hr. Tako su oni koji su se u tijeku dana prijavljivali u velikom broju mogli slati životopise na tu adresu. Ta tehnička grješka popodne je bila ispravljena, a u SOA-i se zbog toga ispričavaju građanima.

Jučer otvorena SOA-ina internetska stranica prva je takva stranica neke tajne službe u Hrvatskoj, iako je to uobičajen postupak poznatih tajnih služba u svijetu, pa i u susjednim državama.

XS
SM
MD
LG