Petak, 04. septembar/rujan 2015, 12:23 CET

Raspored emisija

Srednjoevropsko vrijeme

Naredna emisija
13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

Emisija namijenjena slušaocima u Crnoj Gori. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

04 septembar/rujan 2015

00:00 - 01:00

Regionalni program

- Najšokantnije svjedočanstvo o razmjerama najveće humanitarne katastrofe od II svjetskog rata - fotografija tijela trogodišnjeg Ajlana Kurdija na turskoj obali uzdrmala je svijet - Analiziramo kakvi su kapaciteti Srbije za primanje sve većeg broja izbeglica koje je danas opet posjetio premijer Vučić - Nikolićev boravak na paradi u Pekingu otvara pitanje da li predsjednik opstruira premijerovu EU agendu ili je riječ o dogovrenoj podjeli posla - Da li su prva hapšenja za kriminal u državnim preduzećima u BiH naznaka konačnog početka borbe sa kriminalom u javnim institucijama - Poslušajte kako je crnogorska opozicija dosadašnje tajne metode vlasti za pridobijanje glasova uzela kao javni model U Dokumentima vam nudimo: - Istraživali smo da li bankarski sistem u BiH mnogima služi kao sredstvo za pranje novca - Da li je najavljeni arapski kredit od 50 miliona za poljoprivrednike u Crnoj Gori zaista u funkciji pomoći poljoprivrednom sektoru ili samo pojedincima i to onima sa dubljim džepom - Kako se kosovske kompanije muče da nađu stalne radnike za prosječnu platu od 450 eura mjesečno - Posjetili smo i ulični muzički festival u Novom Sadu - U kraćoj verziji Mosta tema je koliko vlast u Banjaluci zavisi od Beograda

08:00 - 09:00

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Sadrži informacije, teme i analize o dešavanjima u BiH i regionu, a reporteri iz cijele BiH javljaju o najaktuelnijim događajima u njihovim sredinama. Redovna rubrika Radija 27 petkom je “Za zdrav život". Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.

09:30 - 10:00

Jutarnji program za Srbiju

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji koja sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima priče iz svakodnevnog života.  

13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

Emisija namijenjena slušaocima u Crnoj Gori. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

14:00 - 14:30

Srbija u dva

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji. Sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz sveta.  

15:00 - 15:30

BiH u tri

Emisija namijenjena slušaocima u Bosni i Hercegovini. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

18:00 - 18:29

Regionalni program: Aktuelno u 18

Dnevna informativna emisija Radija Slobodna Evropa o događajima u regionu i u svijetu. Vijesti, teme, analize i komentari.

18:30 - 18:59

Politički magazin: Dokumenti dana

Dnevna emisija u kojoj dublje istražujemo aktuelne događaje koji nisu u prvom planu kroz intervjue, analize, komentare i reportaže.

22:00 - 23:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži najaktuelnije i najzanimljivije priče o dešavanjima u zemljama regiona i u svijetu (politika, ekonomija i slično). Preostalih pola sata emisije sadrži analitičke priloge iz svih zemalja regiona i iz svih oblasti, od politike i ekonomije, do kulture i sporta. Reportaže iz svakodnevnog života ljudi su svakodnevno takođe sastavni dio “Dokumenata dana”.
04 septembar/rujan 2015

Kalendar