Petak, 27. novembar/studeni 2015, 09:14 CET

Raspored emisija

Srednjoevropsko vrijeme

Naredna emisija
09:30 - 10:00

Jutarnji program za Srbiju

Emisija namenjena slušaocima u Srbiji koja sadrži lokalne, regionalne i vesti iz sveta te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima priče iz svakodnevnog života.  

03 decembar/prosinac 2012

00:00 - 01:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu.   Prvih pola sata emisije sadrži "Radio Most" Omera Karabega, u kojem ugledni sagovornici iz regiona razmtraju aktuelne teme. Drugi dio emisije čini program "Pred licem pravde" o suđenjima za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije. 

08:00 - 09:00

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Emisiju uredila i vodi Lejla Omeragić Ćatić Ponedjeljkom govorimo o najaktuelnijim i najzanimljivijim događajima proteklog vikenda. Redovna rubrika Radija 27 ponedjeljkom je “Raseljeničko-povratnička mini hronika”. Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.

09:30 - 10:00

Jutarnji program za Srbiju

Voditelj: Miloš Teodorović
U emisiji poslušajte: - Spoljno politički odbor Evropskog parlamenta odlučuje da li da Evropskoj uniji predloži određivanje datuma početka pregovora Srbiji. - Tajkun Miroslav Mišković na saslušanju u policiji. O tome razgovaramo sa članicom Saveta za borbu protiv korupcije Jelisavetom Vasilić. - RSE na listi, koju su sačinili desničari iz pokreta “Naši”, plaćenika “albanske i hrvatske mafije”. Iz NUNS-a Vukašin Obradović. - Borut Pahor novi predsednik Slovenije, u kojoj ne prestaju antirežimski protesti. - Trijumfalni povratak Mahmuda Abasa u Ramalu. - U “Mostu” o srspko-hrvatskim odnosima razgovaraju Aleksandar Popov, iz novosadskog Centra za regionalne odnose i Zoran Pusić, iz zagrebačkog Građanskog odbora za ljudska prava.

13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

- O izboru nove Vlade Crne Gore sa premijerom Đukanovicem na čelu - Kakve su reakcije na najavu kako poznati kineski režiser Žang Juan namjerava da snimi film o crnogorskom  slikaru Voju Staniću pod uslovom da ga potpiše Emir Kusturica - Budva je rekorder po broju zaposlenih u opštini i javnim preduzećima. Koliko su njihovim radom zadovoljni Budvani?

14:00 - 14:30

Srbija u dva

Voditelj: Miloš Teodorović
- U susret primeni IBM-a na prelazima, proveramo – kako će se razvijati okolnosti vezano za ukidanje paralelnih institucija na severu Kosova. - Miroslav Mišković, najbogatiji Srbin, na saslušanju u policiji. - Desničarska organizacija “SNP – Naši” sačinila novu listu “izdajničkih” medija, u koje je ubrojala i naš Radio. - Priština i Tirana traže utvrđivanje odgovornosti Karle del Ponte zbog gonjenja Ramuša Haradinaja. - Izrael, uprkos rizicima, ne odustaje od gradnje novih naselja u Jerusalimu. - Na međunarodni dan invalida, u Srbiji 70 odsto ove populacije siromašno, svega 13 odsto zaposleno. - U delovima Srbije pao prvi sneg u ovoj godini.

15:00 - 15:30

BiH u tri

Emisija namijenjena slušaocima u Bosni i Hercegovini. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

18:00 - 18:29

Aktuelno

Dnevna informativna emisija Radija Slobodna Evropa o događajima u regionu i u svijetu. Vijesti, teme, analize i komentari.

18:30 - 18:59

Politički magazin: Dokumenti dana

Dnevna emisija u kojoj dublje istražujemo aktuelne događaje koji nisu u prvom planu kroz intervjue, analize, komentare i reportaže.

22:00 - 23:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži najaktuelnije i najzanimljivije priče o dešavanjima u zemljama regiona i u svijetu (politika, ekonomija i slično). Preostalih pola sata emisije, nazvanih “Dokumenti dana” sadrži analitičke priloge iz svih zemalja regiona i iz svih oblasti, od politike i ekonomije, do kulture i sporta. Reportaže iz svakodnevnog života ljudi su takođe sastavni dio “Dokumenata dana”.
03 decembar/prosinac 2012

Kalendar