Subota, 23. avgust/kolovoz 2014, 16:40 CET

Raspored emisija

Srednjoevropsko vrijeme

Naredna emisija
18:00 - 18:29

Tema sedmice

Analiza aktuelnih regionalnih i svjetskih događaja.

23 avgust/kolovoz 2014

00:00 - 01:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži program Tema sedmice o aktuelnim događajima u regionu i u svijetu. Drugih dio emisije sadrži Dnevnik, koji za RSE vode poznate i zanimljive ličnosti iz regiona, i izbor najzanimljivijih priloga iz protekle sedmice.

08:00 - 09:00

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Subotom poslušajte naše rubrike:  - Aktuelnosti - gdje i šta ovog vikenda   - Regija zove – izbor iz programa Radija Slobodna Evropa           - Behalend - turistički magazin - promocija domaćih turističkih potencijala - Aktiviraj se – volontiraj – stalna rubrika -  Radio Balkan

09:30 - 10:00

Jutarnji program za Srbiju

Voditelj: Milan Nešić
Požar u tržnom centru „Depo“ u Beogradu. Nema povređenih, vatra pod kontrolom, kažu u MUP-u za RSE. Angela Merkel razgovara sa ukrajinskim zvaničnicima u Kijevu Pogubljenje Džejmsa Folija gnusno i kukavičko, saopštio Savet bezbednosti. Srbija se neće mešati i izbore u Republici Srpskoj, kaže Vučić. Poslušajte i predloge za Gaf nedelje.

13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

Emisija namijenjena slušaocima u Crnoj Gori. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

14:00 - 14:30

Srbija u dva

Voditelj: Milan Nešić
Ruski konvoj napušta Ukrajinu, OEBS osudio ubistvo litvanskog konzula u toj zemlji. Angela Merkel stigla u Kijev na razgovore sa ukrajinskim zvaničnicima. Licemerni zahtevi Brisela u vezi sa izvozom u EU, kaže premijerka Republike Srpske. Po 300 000 evra pomoći Crne Gore Srbiji i BiH zbog poplava. Lokalizovan požar u beogradskom „Depou“, nema stradalih i povređenih.

15:00 - 15:30

BiH u tri

Emisija namijenjena slušaocima u Bosni i Hercegovini. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, te tematske priloge o aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini protekle sedmice.

18:00 - 18:29

Tema sedmice

Analiza aktuelnih regionalnih i svjetskih događaja.

18:30 - 18:59

Politički magazin

Sedmična emisija u kojoj dublje istražujemo aktuelne događaje koji nisu u prvom planu kroz intervjue, analize, komentare i reportaže.

22:00 - 23:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži regionalne i vijesti iz svijeta, te temu sedmice u kojoj se analitički obrađuju najaktuelnije i najzanimljivije teme o dešavanjima u zemljama regiona. Preostalih pola sata emisije, nazvanih "Tema sedmice" sadrži analitičke teme, intervjue i priče iz života, te rubriku "Dnevnik", koji poznate i zanimljive osobe vode za Radio Slobodna Evropa vode
23 avgust/kolovoz 2014

Kalendar