Ponedjeljak, 25. maj/svibanj 2015, 11:26 CET

Raspored emisija

Srednjoevropsko vrijeme

Naredna emisija
13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

Emisija namijenjena slušaocima u Crnoj Gori. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

25 maj/svibanj 2015

00:00 - 01:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu.   Prvih pola sata emisije sadrži "Radio Most" Omera Karabega, u kojem ugledni sagovornici iz regiona razmtraju aktuelne teme. Drugi dio emisije čini program "Pred licem pravde" o suđenjima za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije. 

08:00 - 09:00

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Ponedjeljkom govorimo o najaktuelnijim i najzanimljivijim događajima proteklog vikenda. Redovna rubrika Radija 27 ponedjeljkom je “Raseljeničko-povratnička mini hronika”. Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.

09:30 - 10:00

Jutarnji program za Srbiju

Voditelj: Branka Mihajlović
U emisiji poslušajte: 1. Posledice nevremena u Srbiji 2. Humor u Srbiji - Zoran Kesić, autor popularne satirične TV emisije, kaže da je često dovoljno samo preneti šta su političari izrekli i - eto salve smeha i podsmeha 3. Slušamo insert iz TV prenosa poslednjeg rođendanskog sleta 25. maja 1979. godine kome je prisutvovao slavljenik Josip Broz Tito, a reporter u prenosu bio čuveni TV sportski komenator Dragan Nikitović.

13:30 - 14:00

Crna Gora u pola dva

Emisija namijenjena slušaocima u Crnoj Gori. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

14:00 - 14:30

Srbija u dva

Voditelj: Branka Mihajlović
U emisiji poslušajte: 1. Kad će Šešelj biti izručen Hagu, kakva je procedura 2. Kako je protekla sahrana jdnog od poginulih kosovskih Albanaca u Kumanovu 3. 20 godina od masakra u Tuzli, kada je granatiranjem korzoa pobijen 71 Tuzlak, uglavnom mladi ljudi, a više od 150 ranjeno 4. Humor u Srbiji - Zoran Kesić, autor popularne satirične TV emisije, kaže da je često dovoljno samo preneti šta su političari izrekli i - eto salve smeha i podsmeha

15:00 - 15:30

BiH u tri

Emisija namijenjena slušaocima u Bosni i Hercegovini. Sadrži lokalne, regionalne i vijesti iz svijeta, tematske priloge o aktuelnim dešavanjima iz oblasti politike, ekonomije i slično, te priče iz svakodnevnog života ljudi, kao i priloge iz svijeta.

18:00 - 18:29

Regionalni program: Aktuelno u 18

Dnevna informativna emisija Radija Slobodna Evropa o događajima u regionu i u svijetu. Vijesti, teme, analize i komentari.

18:30 - 18:59

Politički magazin: Dokumenti dana

Dnevna emisija u kojoj dublje istražujemo aktuelne događaje koji nisu u prvom planu kroz intervjue, analize, komentare i reportaže.

22:00 - 23:00

Regionalni program

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži najaktuelnije i najzanimljivije priče o dešavanjima u zemljama regiona i u svijetu (politika, ekonomija i slično). Preostalih pola sata emisije, nazvanih “Dokumenti dana” sadrži analitičke priloge iz svih zemalja regiona i iz svih oblasti, od politike i ekonomije, do kulture i sporta. Reportaže iz svakodnevnog života ljudi su takođe sastavni dio “Dokumenata dana”.
25 maj/svibanj 2015

Kalendar