Nedjelja, 29. novembar/studeni 2015, 02:34 CET

Registracija

Dobrodošli na stranicu za registraciju Radija Slobodna Evropa RFE/RL. 

Mi želimo da komunikacija sa posjetiocima bude što je moguće jednostavnija. Ovdje možete naći  informaciju o sedmičnim/tjednim ili dnevnim informacijama koje možete dobiti elektronskim putem na vašu ličnu/osobnu e-mail adresu. Ako to želite, možete automatski dobijati vijesti iz regije po vašem ličnom izboru, kao i snimati programe i slušati preko i-poda emisije koje želite i u vrijeme koje vam odgovara.

Elektronska pošta
Usluga koja se na engleskom zove “E-newsletter service” još uvijek je u izgradnji, ali možete se registrovati da primate glavne vijesti ili priloge iz regije ili sadržaje koje objavljujemo pod naslovom “Samo za web” , intervju ili bilo koji drugi sadržaj. U međuvremenu, javite nam se e-mailom:  slobodnaevropa@rferl.org

Pišite nam za koji od servisa želite da se registrujete, a registracija će biti obavljena čim ti servisi budu dostupni.

RSS funkcija
U međuvremenu prilozi Radija Slobodna Evropa mogu biti automatski isporučeni na vaš desktop, preko RSS funkcije.

Podcast
Ako želite slušati neke programe i emisije Radija Slobodna Evropa izvan svog radnog ili privatnog prostora, kada niste blizu računara, pogledajte naše stranice koje se odnose na Podcast i vidite kako možete osigurati automatsko snimanje emisija i programa za koje ste zainteresirani.