Dostupni linkovi

Zimska čarolija u Banjaluci: Otvoren "Zimzograd"


Spektakularnim spuštanjem Djeda Mraza sa Robne kuće "Boska" na Trg Krajine i paljenjem novogodišnje jelke, u subotu je otvoren drugi po redu "Zimzograd" u Banjaluci. Na 40 štandova posjetiocima se nude lokalni specijaliteti tradicionalne kuhinje, uz neizbježne tople napitke. Ipak ove godine u "Zimzogradu", najviše pažnje poklonjeno je najmlađima.

“U ovogodišnjem "Zimzogradu" posebna pažnja posvećena je djeci, koja će imati priliku da uživaju na moderno uređenom klizalištu, raznolikoj ponudi zabavnog parka, te specijalnom druženju sa Deda Mrazom u snježnoj svjetlosnoj kugli”, saopštili su organizatori

Posjetioci ističu da "Zimzograd" ove godine izgleda svečanije i ljepše.

"Bolje je nego prošle godine, ima dosta više sadržaja. U današnje vrijeme kad je sve pesimistično, dosta znači ljudima malo pozitivne energije, a to je 'Zimzograd'", ističe Banjalučanin Nikola Popović.

Za svečani ugođaj na ovogodišnjem "Zimzogradu" pobrinuće se brojni domaći i regionalni bendovi, koji će zabavljati posjetioce u večernjim časovima, a već 11. decembra na muzičkoj bini “Zimzograda” nastupiće hrvatski latino bend Kubizmo.

XS
SM
MD
LG