Dostupni linkovi

Mali: Ovo nisu napadi na mene, nego na Vučića


Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je večeras da su tekstovi Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) napadi na premijera Srbije Aleksandra Vučića, a ne na njega.

On je za Radio-televiziju Srbije kazao da "niko pametan nije poverovao" da je on vlasnik 24 stana u Bugarskoj, kako je tvrdio KRIK.

"Čak i oni koji su to izneli, shvatili su koju su besmislicu napisali. Imam jedan stan, s porodicom tamo idem na letovanje. Ne idem na Brione", rekao je Mali.

Komentarišući pisanje KRIK-a da je kao službenik Agencije za privatizacju pomogao ocu da kupi proizvođača vagona "Bratstvo", Mali je rekao da na razume šta je sporno u tome što su naveli "takozvani istraživački novinari".

"Zbog čega se spominju stvari koje su se desile 2003? Šta su tada ti novinari radili? Ja se privatnim poslom bavim već 20 godina i valjda sam stekao neki novac", rekao je Mali i upitao da li postoji bilo koja afera koja prati rad gradske uprave od kad je gradonačelnik.

"Setite se šta je bilo sa prisluškivanjem. Nikola Petrović (direktor EMS-a) je prošao poligraf, druga osoba je odbila da ode na poligraf, a treća se nije ni pojavila", kazao je gradonačelnik.

XS
SM
MD
LG