Ponedjeljak, 02. maj/svibanj 2016, 01:10 CET

  Popularna nauka

  Kraj Hotmaila, Outlook.com oficijelno lansiran

  Ilustrativna fotografijaIlustrativna fotografija
  x
  Ilustrativna fotografija
  Ilustrativna fotografija
  Outlook.com je i oficijelno lansiran, čime je obilježen kraj Hotmaila, njegovog prethodnika.

  Prva verzija servisa je predstavljena javnosti u julu prošle godine, a Microsoft je na svom blogu objavio da je konačno završena testna faza beta verzije.

  Iz Microsofta, koji je došao u posjed Hotmaila 1997. godine, je rečeno da će sve postojeće korisnike prebaciti na novi servis uskoro, ali da ni od koga neće tražiti da promijene svoje email adrese na "outlook.com" adrese. Prebacivanje na novi servis bi trebalo biti završen do ljeta ove godine.

  "Sve sa korisničkih @hotmail.com adresa će ostati isto, od šifre i poruka pa do postavki računa", rečeno je iz Microsofta.

  Iz microsofta je također navedeno da Outlook.com aktivno već koristi više od 60 miliona ljudi, prenosi Mashable. Outlook će imati i neke nove funkcije, uključujući Sweep, koji će omogućavati korisnicima da brzo i efikasno brišu, pomjeraju ili arhiviraju veliki broj poruka.
  Ovaj forum je zaključen
  Komentari
       
  Nema komentara u ovom forumu. Budite prvi i dodajte komentar.
  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.