Srijeda, 04. maj/svibanj 2016, 09:59 CET

  Programi / Gaf nedelje

  Gaf nedelje: Vučić, Dačić i Banana

  Pjevačica Ana Bekuta i ministar Milutin Mrkonjić, foto: Kurir
  Pjevačica Ana Bekuta i ministar Milutin Mrkonjić, foto: Kurir

  Multimedija

  Audio

  Anketa uz članak

  Arhiva anketa
  Dug je put od Skrivene kamere do Molitvenog doručka. A prešao ga je premijer Ivica Dačić za nekih sedam dana. Još nikome nije jasno ko “udara” po Dačiću, ali nekako svi veruju da “Miša Banana” nije isključivi razlog. Premijer je možda bio samo radoznao, baš kao i predsednik Tomislav Nikolić kada je neinformisan (kako će se potom sam požaliti) seo sa Atifetom Jahjagom na kauč Ketrin (za prijatelje Keti) Ešton.

  U sve se morao uplesti i bivši predsednik Boris Tadić. Zašto? Pa samo da bi nervirao vicepremijera Aleksandra Vučića, a možda i lidera demokrata Dragana Đilasa. Nervira se i Dušan Petrović, ali to više nikoga ne zanima. EPS-u preti stečaj, a RTS nestanak. Koga biste vi spasili? Možda Mladena Obradovića? E njemu spas nije potreban jer ima Apelacioni sud, baš kao što Milutin Mrkonjić ima Anu Bekutu….


  Miloš Teodorović

  Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.