Utorak, 27. januar/siječanj 2015, 11:23 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje: Vučić, Dačić i Banana

Pjevačica Ana Bekuta i ministar Milutin Mrkonjić, foto: Kurir
Pjevačica Ana Bekuta i ministar Milutin Mrkonjić, foto: Kurir

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Dug je put od Skrivene kamere do Molitvenog doručka. A prešao ga je premijer Ivica Dačić za nekih sedam dana. Još nikome nije jasno ko “udara” po Dačiću, ali nekako svi veruju da “Miša Banana” nije isključivi razlog. Premijer je možda bio samo radoznao, baš kao i predsednik Tomislav Nikolić kada je neinformisan (kako će se potom sam požaliti) seo sa Atifetom Jahjagom na kauč Ketrin (za prijatelje Keti) Ešton.

U sve se morao uplesti i bivši predsednik Boris Tadić. Zašto? Pa samo da bi nervirao vicepremijera Aleksandra Vučića, a možda i lidera demokrata Dragana Đilasa. Nervira se i Dušan Petrović, ali to više nikoga ne zanima. EPS-u preti stečaj, a RTS nestanak. Koga biste vi spasili? Možda Mladena Obradovića? E njemu spas nije potreban jer ima Apelacioni sud, baš kao što Milutin Mrkonjić ima Anu Bekutu….


Miloš Teodorović

Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu. Između ostalog, dobitnik je nagrade američke Akademije interaktivnih i vizuelnih umetnosti za 2014. godinu, za autorski pečat ostvaren u redovnoj rubrici "Gaf nedelje". U medijima od 1994. godine, na Radiju Slobodna Evropa od 1999. godine. Na ovom programu angažovan kao reporter, voditelj, komentator. Bavi se najrazličitijim temama od političkih događaja do socijalnih fenomena.