Četvrtak, 28. maj/svibanj 2015, 08:01 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje: Opasan let, pozdravi Dodiku i Bećković na balu

Avion Vlade Srbije
Avion Vlade Srbije

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Na putu iz Dablina premijer Ivica Dačić je dobio informaciju da državne službe rade koordinirano. Prvi put u, kako je sam rekao, poslednjih pet godina. O poukama koje je izvukao takođe je govorio. Ali tačku na priču uvek stavlja neko drugi. Naravno vicepremijer Aleksandar Vučić. Osim u slučaju Ivana Tončeva, što će završiti, barem bi morao, ministar obrazovanja.

Da može da završi kada mu je volja više ne može da se pohvali čak ni Matija Bećković. Ta privilegija ipak ostaje garantovana Miloradu Dodiku i to kako u RS, tako i u Beogradu.

Doduše, još se poštuje reč šefa “Ultrabojsa”, a on pomalo ono što ima da kaže Nebojša Čović. I na kraju, da zamolimo, sve službe koje prate Ivicu Dačića neka uz to provere i ko pravi štetu na kazanima za rakiju po Vojvodini….


Miloš Teodorović

Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu. Između ostalog, dobitnik je nagrade američke Akademije interaktivnih i vizuelnih umetnosti za 2014. godinu, za autorski pečat ostvaren u redovnoj rubrici "Gaf nedelje". U medijima od 1994., na RSE od 1999. godine.

Konkurs (do 31. maja)

Za mlade novinare sa Balkana

Stipendija "Jiri Dienstbier" za 2015-16

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Četvrta epizoda - Novi Sadi
|| 0:00:00
...  
🔇
X
23.05.2015
RSE u saradnji sa The National Endowment for Democracy (NED) emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je četvrta i posljednja epizoda četvrtog ciklusa Serijala koja govori o mladima iz Novog Sada. Srednjoškolci ovog grada Srbije razgovaraju o toleranciji, odnosu prema drugom i drugačijem, porodici i školi. Voditelj i moderator je Marchelo, poznati beogradski muzičar i pisac. Producent je Mebius film iz Sarajeva.