Četvrtak, 26. novembar/studeni 2015, 15:09 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje: Opasan let, pozdravi Dodiku i Bećković na balu

Avion Vlade Srbije
Avion Vlade Srbije

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Na putu iz Dablina premijer Ivica Dačić je dobio informaciju da državne službe rade koordinirano. Prvi put u, kako je sam rekao, poslednjih pet godina. O poukama koje je izvukao takođe je govorio. Ali tačku na priču uvek stavlja neko drugi. Naravno vicepremijer Aleksandar Vučić. Osim u slučaju Ivana Tončeva, što će završiti, barem bi morao, ministar obrazovanja.

Da može da završi kada mu je volja više ne može da se pohvali čak ni Matija Bećković. Ta privilegija ipak ostaje garantovana Miloradu Dodiku i to kako u RS, tako i u Beogradu.

Doduše, još se poštuje reč šefa “Ultrabojsa”, a on pomalo ono što ima da kaže Nebojša Čović. I na kraju, da zamolimo, sve službe koje prate Ivicu Dačića neka uz to provere i ko pravi štetu na kazanima za rakiju po Vojvodini….


Miloš Teodorović

Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Četvrta epizoda - Brčkoi
|| 0:00:00
...  
 
X
22.11.2015
RSE u saradnji sa National Endowment for Democracy emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je četvrta epizoda osmog ciklusa Serijala koja govori o mladima u Brčkom. Voditeljica i moderatorica je Remi. Producent je Mebius film iz Sarajeva.