Petak, 28. avgust/kolovoz 2015, 21:12 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje: Opasan let, pozdravi Dodiku i Bećković na balu

Avion Vlade Srbije
Avion Vlade Srbije

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Na putu iz Dablina premijer Ivica Dačić je dobio informaciju da državne službe rade koordinirano. Prvi put u, kako je sam rekao, poslednjih pet godina. O poukama koje je izvukao takođe je govorio. Ali tačku na priču uvek stavlja neko drugi. Naravno vicepremijer Aleksandar Vučić. Osim u slučaju Ivana Tončeva, što će završiti, barem bi morao, ministar obrazovanja.

Da može da završi kada mu je volja više ne može da se pohvali čak ni Matija Bećković. Ta privilegija ipak ostaje garantovana Miloradu Dodiku i to kako u RS, tako i u Beogradu.

Doduše, još se poštuje reč šefa “Ultrabojsa”, a on pomalo ono što ima da kaže Nebojša Čović. I na kraju, da zamolimo, sve službe koje prate Ivicu Dačića neka uz to provere i ko pravi štetu na kazanima za rakiju po Vojvodini….


Miloš Teodorović

Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
22.08.2015
TV serijal Perspektiva o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED, nakon petog ciklusa realizira ljetne epizode koje se bave analizom tema pokrenutim u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. U naredna dva mjeseca gledaćete najzanimljivije detalje sa snimanja i komentare mladih koji su učestvovali u projektu, moderatora, političkih analitičara, gledalaca. Producent je Mebius Film.