Petak, 06. maj/svibanj 2016, 13:11 CET

  Programi / Gaf nedelje

  Gaf nedelje: Opasan let, pozdravi Dodiku i Bećković na balu

  Avion Vlade Srbije
  Avion Vlade Srbije

  Multimedija

  Audio

  Anketa uz članak

  Arhiva anketa
  Na putu iz Dablina premijer Ivica Dačić je dobio informaciju da državne službe rade koordinirano. Prvi put u, kako je sam rekao, poslednjih pet godina. O poukama koje je izvukao takođe je govorio. Ali tačku na priču uvek stavlja neko drugi. Naravno vicepremijer Aleksandar Vučić. Osim u slučaju Ivana Tončeva, što će završiti, barem bi morao, ministar obrazovanja.

  Da može da završi kada mu je volja više ne može da se pohvali čak ni Matija Bećković. Ta privilegija ipak ostaje garantovana Miloradu Dodiku i to kako u RS, tako i u Beogradu.

  Doduše, još se poštuje reč šefa “Ultrabojsa”, a on pomalo ono što ima da kaže Nebojša Čović. I na kraju, da zamolimo, sve službe koje prate Ivicu Dačića neka uz to provere i ko pravi štetu na kazanima za rakiju po Vojvodini….


  Miloš Teodorović

  Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.