Utorak, 24. maj/svibanj 2016, 17:42 CET

  Programi / Gaf nedelje

  Gaf nedelje: Nikolić u Rimu, Dulić u Tužilaštvu, Palma u Zoo vrtu

  Štefan File i Ivica Dačić, Beograd, 11. oktobar 2012.
  Štefan File i Ivica Dačić, Beograd, 11. oktobar 2012.

  Multimedija

  Audio

  Anketa uz članak

  Arhiva anketa
  Mogu li se sresti ili razvojiti suverenitet i integritet, objašnjavao je čitav dan svim živima u Beogradu Štefan File. On objašnjava, a oni se nadaju da je reč o grešci. No, voli File u Beograd da svrati, mada se tu nikada ne provede kao što se Tomislav Nikolić provede u Rimu.

  Ipak, najzanimljivije je bilo Oliveru Duliću u Tužilaštvu, ali se mora priznati da je najuzbudljivije (i to svakog dana) Aleksandru Vučiću.

  U međuvremenu je zabava obezbeđena kaobajagi sirotom Jovanči, a zapravo Draganu Markoviću Palmi, dok je šansa iz ruku izbijena Draganu Marinkoviću Maci.

  Ukoliko bilo ko od nabrojanih pomisli da se izmiriti nikada neće, neka znaju da hoće, za jedno pola veka. To govori kraljevski primer....


  Miloš Teodorović

  Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva" u Cazinu i Velikoj Kladuši (1. dio)i
  X
  22.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima u Velikoj Kladuši. Voditelj je Edo Maajka. Producent je Mebius film iz Sarajeva.