Ponedjeljak, 30. novembar/studeni 2015, 17:58 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje: Memorandumi, granice i sastanci

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i patrijarh Irinej
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i patrijarh Irinej

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Greška nije u Memorandumu, nego u prenosiocu. Dakle, ponovo nedovršeni Memorandum, ali ovog puta iz SPC, greškom izađe u javnost. Stiže svest o njemu i do prelaza ka Kosovu, ali su ga pregovarači u Briselu uglavnom ignorisali.

Najozbiljnije su ga izgleda shvatili studenti što su se borili protiv presuda hravtskim generalima, baš u danu u kom je na slobodu izašao Uroš Mišić.

Ništa to ne zanima Vuka Jeremića jer se on priprema za april i raspravu u UN, te se nada da na istu neće doći Rasim Ljajić. Najbolje bi bilo da pozove Milorada Dodika i Ivana Ivanovića. Oni bi odmah došli. Doći će verovatno i Aleksandar Vučić, ako ga ne zadrže poslovi oko Miškovića, a isto važi (što je posebno zanimljivo) i za Dragana Đilasa.

Po svemu sudeći izvestan je dolazak jedino zvezde eks „Modelsa“. Jednostavno nema pametnija posla....


Miloš Teodorović

Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Prva epizoda - Ulcinji
|| 0:00:00
...  
 
X
29.11.2015
RSE u saradnji sa The National Endowment for Democracy emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je prva epizoda devetog ciklusa Serijala koja govori o mladima Ulcinja. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.

Izbor urednika