Utorak, 30. juni/lipanj 2015, 21:43 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje: Gotovina, tviteraši i Džej Lo

Tomislav Nikolić i SANU, novembar 2012.
Tomislav Nikolić i SANU, novembar 2012.

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Kad se Gotovina kući vratio, Dačić je počeo da bira reči, Laljić da obustavlja saradnju, Rašković Ivić da smišlja nove metafore, Vukčević da intezivira istrage, dok je Bramerc čekao. Čekao je dan, dva, sve do četiri ….. i onda se oglasio. Naravno, Jeremić je celu stvar raščistio na Tviteru, uz pomoć Gotovininog advokata.

A dok se u Beogradu i Zagrebu prašina dizala u Preševu se ko zna odakle spuštao spomenik. Tomislav Nikolić samo što je zavapio za pomoć srpskim akademicima (a ovi ga manje više odbili), ulete u još jedno saobraćajno preticanje.

Vučić posle dužeg perioda staloženosti, zbog Džajića i Čovića, izgubi na trenutak živce. A baš kao da se ništa ne zbiva, Mrkonjić uživa, što zbog Ane, što zbog Dženifer.


Miloš Teodorović

Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
27.06.2015
TV serijal 'Perspektiva' o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED (National Endowment for Democracy) nakon petog ciklusa pravi ljetnu pauzu. U naredna dva mjeseca u kolažnim emisijama moći ćete vidjeti interesantne detalje sa snimanja Serijala u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. Producent je Mebius film iz Sarajeva.