Ponedjeljak, 02. maj/svibanj 2016, 23:21 CET

  Programi / Gaf nedelje

  Gaf nedelje: Gotovina, tviteraši i Džej Lo

  Tomislav Nikolić i SANU, novembar 2012.
  Tomislav Nikolić i SANU, novembar 2012.

  Multimedija

  Audio

  Anketa uz članak

  Arhiva anketa
  Kad se Gotovina kući vratio, Dačić je počeo da bira reči, Laljić da obustavlja saradnju, Rašković Ivić da smišlja nove metafore, Vukčević da intezivira istrage, dok je Bramerc čekao. Čekao je dan, dva, sve do četiri ….. i onda se oglasio. Naravno, Jeremić je celu stvar raščistio na Tviteru, uz pomoć Gotovininog advokata.

  A dok se u Beogradu i Zagrebu prašina dizala u Preševu se ko zna odakle spuštao spomenik. Tomislav Nikolić samo što je zavapio za pomoć srpskim akademicima (a ovi ga manje više odbili), ulete u još jedno saobraćajno preticanje.

  Vučić posle dužeg perioda staloženosti, zbog Džajića i Čovića, izgubi na trenutak živce. A baš kao da se ništa ne zbiva, Mrkonjić uživa, što zbog Ane, što zbog Dženifer.


  Miloš Teodorović

  Glavni i odgovorni urednik u beogradskom dopisništvu RSE od decembra 2014. Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu.

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.