Ponedjeljak, 22. decembar/prosinac 2014, 11:37 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje: Gotovina, tviteraši i Džej Lo

Tomislav Nikolić i SANU, novembar 2012.
Tomislav Nikolić i SANU, novembar 2012.

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Kad se Gotovina kući vratio, Dačić je počeo da bira reči, Laljić da obustavlja saradnju, Rašković Ivić da smišlja nove metafore, Vukčević da intezivira istrage, dok je Bramerc čekao. Čekao je dan, dva, sve do četiri ….. i onda se oglasio. Naravno, Jeremić je celu stvar raščistio na Tviteru, uz pomoć Gotovininog advokata.

A dok se u Beogradu i Zagrebu prašina dizala u Preševu se ko zna odakle spuštao spomenik. Tomislav Nikolić samo što je zavapio za pomoć srpskim akademicima (a ovi ga manje više odbili), ulete u još jedno saobraćajno preticanje.

Vučić posle dužeg perioda staloženosti, zbog Džajića i Čovića, izgubi na trenutak živce. A baš kao da se ništa ne zbiva, Mrkonjić uživa, što zbog Ane, što zbog Dženifer.


Miloš Teodorović

Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu. Između ostalog, dobitnik je nagrade američke Akademije interaktivnih i vizuelnih umetnosti za 2014. godinu, za autorski pečat ostvaren u redovnoj rubrici "Gaf nedelje". U medijima od 1994. godine, na Radiju Slobodna Evropa od 1999. godine. Na ovom programu angažovan kao reporter, voditelj, komentator. Bavi se najrazličitijim temama od političkih događaja do socijalnih fenomena.