Dostupni linkovi

Beluči u Banjaluci: Zbog snimanja filma boraviću duže u BiH


Milorad Dodik, Monika Beluči i Emir Kusturica u Banjaluci, 19. januar 2013. foto: Gojko Veselinović
Milorad Dodik, Monika Beluči i Emir Kusturica u Banjaluci, 19. januar 2013. foto: Gojko Veselinović
Jedna od najljepših žena svijeta, slavna italijanska glumica, Monika Beluči, posjetila je u subotu Banjaluku, te u društvu režisera Emira Kusturice razgovarala sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Poznata glumica rekla je da još nije sumirala utiske o BiH, ali kaže da će za to biti prilike.

Na pitanje kako gleda na činjenicu da je jedna od najljepših žena svijeta, Monika Beluči je odgovorila pitanjem: "Je li to istina?!”

"Ja uopšte ne razmišljam na taj način! Majka sam, dvoje djece imam porodicu, snimam filmove... Takav imidž o meni kruži svijetom...", kaže Monika Beluči, dodajući da će uskoro sa Kusturicom da počne da snima film.

"Radosna sam posjetom Banjaluci i imaću priliku da boravim duže jer ćemo gospodin Kusturica i ja snimati zajednički film na ovim prostorima. Nadam se da ću bolje upoznati ovu zemlju i ove ljude", rekla je glumica.

Režiser Emir Kusturica najavio je za maj početak snimanja svog novog filma "Ljubav i rat" u Trebinju, u kojem će glavnu ulogu tumačiti upravo Monika Beluči.

"Film će se snimati od maja do kraja jula i vjerovatno u oktobru u Trebinju", kaže Kusturica.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, je nakon prijema za Moniku Beluči u Banjaluci rekao da je njena posjeta bila velika čast za Republiku Srpsku i izrazio zahvalnost Kusturici, jer su danas sa njim bili i direktori kanskog i festivala u Maroku.

Monika Beluči specijalni je gost Šestog međunarodnog festivala filma i muzike Kustendorf.

XS
SM
MD
LG