Dostupni linkovi

Hrvatska: Za najluđu noć u Beograd i Sarajevo, atraktivan i Jadran


Ilustracija
Ilustracija
U Hrvatskoj će Novu godinu, prema medijskim anketama, čak 74 posto građana dočekati kod kuće, 10 posto u klubovima i 8 posto izvan Hrvatske.

Svi gradovi tradicionalno već organiziraju dočeke na otvorenom, atraktivna je i Jadranska obala, no ovogodišnja hit destinacija, osobito među mladim Hrvatima je - Beograd.
„Da, da, idemo u Beograd. Idem ja iz Zagreba, i još dvije prijateljice iz Zadra, idemo kod zajedničke prijateljice u –Beograd. Upoznale smo je na moru", ispričala nam je na zagrebačkom autobusnom kolodvoru 28-godišnja Zrinka.
"Prvi put idem u Beograd", kaže Lovorka, "ne znam kako će biti, moji kod kuće nisu baš 'sretni', ali svi moji prijatelji, koji su bili, kažu da je super i da je jeftinije nego u Zagrebu."
"Svi koji su bili prošlih godina kažu da je 'ludo i nezaboravno', vidjet ćemo", dodaje, uz smijeh i Zrinkina prijateljica Mirna.
Uz Beograd, Hrvatima je i ove Nove godine, jednako zanimljivo Sarajevo. Mediji prenose da su Dalmatinci zakupili i većinu hotela na bosanskim planinama, a na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru potvrđuju da su prema Sarajevu i Beogradu uveli dodatne linije.

XS
SM
MD
LG