Dostupni linkovi

Fama o smaku svijeta povod za provod u Crnoj Gori


Ilustrativna fotografija
Ilustrativna fotografija
Priči o sudnjem danu, smaku svijeta i kraju života na zemlji o kojem se govori u predanju drevnih Maja, u Crnoj Gori ne pridaje se neka posebna pažnja. To je mnogima povod za šaljive komentare i zabavu pa će u pojedinim kafićima u Podgorici u četvrtak uveče biti organizovane i žurke i doček smaka svijeta.

Poslušajte šta su Podgoričani odgovorili na pitanja da li se i kako spremaju za smak svijeta, imaju li recept za preživljavanje i koja bi javna ličnost po njima trebalo da preživi.

Hoće li nas u prvim minutama nakon ponoći i prvim trenucima 21. decembra 2012. godine kao u filmu "Armagedon" pogoditi ogromni meteor ili će možda kao u filmu 2012, serija razornih zemljotresa i cunamija označiti kraj svijeta kakvog poznajemo.....

Pojedini Podgoričani sarkastično kažu da kakva je ekonomska kriza zavladala u zemlji, smak svijeta i ne izgleda tako loše.

I dok stariji sugrađani nijesu bili raspoloženi za priču o sudnjem danu i proročanstvu Maja, studente smo pitali šta im je najvažnije na nekoliko sati do smaka svijeta i da li će se i kako spremiti za Sudnji dan.

molimo pričekajte
Embed

No media source currently available

0:00 0:00:30 0:00
Direktan link


Kao i u filmovima o sudnjem danu uvijek neko preživi pa smo pitali naše sugrađane koja javna ličnost bi po njim trebalo da dobije novu šansu i zašto:

molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:00:49 0:00
Direktan link


A da bi neko i preživio smak svijeta mora da pronađe recept za preživljavanje.
Evo kako se spremaju neki od naši sugrađana:

molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:00:46 0:00
Direktan link
XS
SM
MD
LG