Utorak, 01. decembar/prosinac 2015, 10:15 CET

Naredna emisija

08:00 - 09:00 Srijeda 2 pro

Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Sadrži informacije, teme i analize o dešavanjima u BiH i regionu, a reporteri iz cijele BiH javljaju o najaktuelnijim događajima u njihovim sredinama. Redovna rubrika Radija 27 srijedom je “Vaša prava". E-mail: rfestudio@rferl.org   Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.

Podkast

decembar/prosinac 2015

08:00 - 09:00 decembar/prosinac 01, 2015

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Brčko hitno traži stručne savjetnike u oblasti poljoprivrede, a Jahorina gradi avanturstički park za djecu – to su neke od tema o kojima će nas informisati dopisnici iz Brčkog i Sarajeva. U prvom dijelu emisije govorićemo i o SOS dječijim selima. Kako postati kum ili kuma i šta je njihova uloga U drugom dijelu emisije poslušajte zašto radnici fabrike kompresora Trudbenik iz Doboja još uvijek nisu na poslu, koji su uslovi za samozapošljavanje u Brčkom, o saradnji opština Inđija i Jablanica na uvođenju „sistema 48“ te kako dobri ljudi u Prijedoru pomažu starcima kojima se zapalila kuća. Redovna rubrika četvrtkom donosi tehnološke i internet novosti

decembar/prosinac 2015

Kalendar

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
"Perspektiva": Prva epizoda - Ulcinji
|| 0:00:00
...  
 
X
29.11.2015
RSE u saradnji sa The National Endowment for Democracy emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. Ovo je prva epizoda devetog ciklusa Serijala koja govori o mladima Ulcinja. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.