Petak, 05. februar/veljača 2016, 23:10 CET

  Naredna emisija

  08:00 - 09:00 Subota 6 vlj

  Subotom poslušajte naše rubrike:  - Aktuelnosti - gdje i šta ovog vikenda   - Regija zove – izbor iz programa Radija Slobodna Evropa           - Behalend - turistički magazin - promocija domaćih turističkih potencijala - Aktiviraj se – volontiraj – stalna rubrika -  Radio Balkan

  Podkast

  februar/veljača 2016

  08:00 - 09:00 februar/veljača 05, 2016

  Radio 27 - Jutarnji program za BiH

  Voditelj: Ešref Hodžić

  Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Sadrži informacije, teme i analize o dešavanjima u BiH i regionu, a reporteri iz cijele BiH javljaju o najaktuelnijim događajima u njihovim sredinama. Redovna rubrika Radija 27 petkom je “Za zdrav život". Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.


  08:00 - 09:00 februar/veljača 04, 2016

  Radio 27 - Jutarnji program za BiH

  Voditelj: Ešref Hodžić

  Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Sadrži informacije, teme i analize o dešavanjima u BiH i regionu, a reporteri iz cijele BiH javljaju o najaktuelnijim događajima u njihovim sredinama. Redovna rubrika Radija 27 četvrtkom je “Filmoskop”. Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.


  08:00 - 09:00 februar/veljača 03, 2016

  Radio 27 - Jutarnji program za BiH

  O kvaliteti zraka, gripi, vodosnadbijevanju i drugim sarajevskim temama više ćemo saznati u razgovoru sa našom dopisnicom, a iz Bihaća aktuelna priča i reakcije na najavljene izmjene i dopune Zakona o zaštiti od nasilja u porodici. U prvoj polovini emisije poslušajte i priču o Šantićevom festivalu mladih pjesnika, koji je jedna od manifestacija kojima se obilježava godišnjica od smrti Alekse Šantića. Tematski park jutros smo posvetili osnovnim školama uz početak drugog polugodišta, pa poslušajte priče iz Tuzle, Višegrada, Olova i Zvornika. O zapošljavanju bh.radnika na području Slovenije i Njemačke, a preko Agencije za rad i zapošljavanje BiH – poslušajte u redovnoj rubrici srijedom – Vaša prava.


  08:00 - 09:00 februar/veljača 02, 2016

  Radio 27 - Jutarnji program za BiH

  Voditelj: Ešref Hodžić

  Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Sadrži informacije, teme i analize o dešavanjima u BiH i regionu, a reporteri iz cijele BiH javljaju o najaktuelnijim događajima u njihovim sredinama. Redovna rubrika Radija 27 utorkom je “Svijet interneta". Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.


  08:00 - 09:00 februar/veljača 01, 2016

  Radio 27 - Jutarnji program za BiH

  Voditelj: Ešref Hodžić

  Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Ponedjeljkom govorimo o najaktuelnijim i najzanimljivijim događajima proteklog vikenda. Redovna rubrika Radija 27 ponedjeljkom je “Raseljeničko-povratnička mini hronika”. Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.

  februar/veljača 2016

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda - Bijeljinai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  31.01.2016
  Na više od 30 TV stanica u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj kreće nova sezona od 52 epizode “Perspektive” čija je središnja tema nasilje sa kojim se mladi suočavaju, tolerancija, ljudska prava. Serijal Perspektiva kreće sa drugom sezonom i ovo je prva epizoda desetog ciklusa koja govori o mladima Bijeljine. Voditelji i moderator je Marčelo. Serijal se emituje u saradnji sa The National Endowment for Democracy, producent je Mebius Film.