Ponedjeljak, 31. avgust/kolovoz 2015, 10:49 CET

Crnogorsko tužilaštvo analizira snimke sjednica DPS-a

19.02.2013
Državno tužilaštvo analizira objavljene snimke sa sjednice organa Demokratske partije socijalista (DPS) i uskoro će saopštiti svoj stav.

Tokom prethodnih dana objavljeni su audio-snimci sa sjednica organa vladajuće stranke, na kojima se poziva na zapošljavanje u državnim organima isključivo njihovog članstva. 

U Tužilštvu su Vijestima rekli da oni od prvog dana pojavljivanja snimaka rade na analizi izjava koje se nalaze na snimcima i detaljno analiziraju svaki dio snimljene sjednice DPS -a.

Predstavnici opozicije i civilnog sektora ranije su pozvali VDT da reaguje nakon objavljivanja transkripta sa sjednice Savjeta, istovremeno izražavajući sumnju da će Ranka Čarapić to uraditi, poučeni ranijim primjerima kada tužilaštvo nije reagovalo na navodne malverzacije DPS-a.
19 februar/veljača 2013
19 februar/veljača 2013

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
22.08.2015
TV serijal Perspektiva o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED, nakon petog ciklusa realizira ljetne epizode koje se bave analizom tema pokrenutim u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. U naredna dva mjeseca gledaćete najzanimljivije detalje sa snimanja i komentare mladih koji su učestvovali u projektu, moderatora, političkih analitičara, gledalaca. Producent je Mebius Film.